Lyx i schweiziska Alperna

Om projektet

Ett unikt boende ”mitt i byn” i de schweiziska alperna. Brant placerad ligger byggnaden delvis insprängd i berget, med en storslagen utsikt över hus och alptoppar. Sällskapsrummet med sin öppna planlösning ligger på det översta planet och välkomnar till middagar och umgänge kring eldstaden. Sovrum, spaavdelning samt skidförråd ligger längre ned i huset. Ytskikten består till största delen av trä och natursten från trakten. Material som är hållbara, gedigna och som tål att åldras.

Samarbete med Comina Zermatt / G. Comina Architektur AG

“Volvofinans bank”

Modern bank som hänger med i snabba förändringar
Göteborg

“Enklare”

Det enklare kontoret
Stockholm

“Östermalms Saluhall”

Matpalatset har återfått sin forna glans
Stockholm

“Beijer bygg servicekontor”

Mellan byggplats och kontor
Sollentuna

Vill du veta mer?