ark

I Citron Designs nya projektstudio har Ljusrum stått för koncept, inredningslösning och ljusdesign. Konceptet leker med materialitet och med det subtila och överraskande. Ett specialritat, lätt och luftigt undertak silar ljuset och ger en känsla av rymd. I ”Pandoras box”, som bland annat rymmer kapprum, materialbibliotek, pentry samt wc, väntar överraskningar för besökaren; sprakande färger och spännande material. I samarbete med konstnären Håkan Bull blir hela WC-rummet ett konstverk med speglar som förlänger rummet åt alla håll. I projektstudion skapas en föränderlig yta för visningsobjekt, effektiva kontorsytor samt en sammanlänkande ateljédel. Där står ett specialritat bord, invändigt klätt med spegellaminat som reflekterar de färgsprakande mattorna.

Fotograf: Carl Kleiner

Läs mer – artikel på  www.hakanbull.se

 

  • Projektnamn Citron design
  • Årtal 2010
  • Typ Ombyggnad projektstudio, ca 350kvm
  • Uppdrag Hyresgästanpassning: arkitektur, inredning och ljus