Vill du jobba med oss?

Ljusrum medverkar i många spännande och unika projekt och söker därför fler kreativa medarbetare.

Du kan ha en examen inom ljusdesign och/eller en bakgrund som arkitekt, inredningsarkitekt, designer, ingenjör med fördjupad kunskap inom belysning. Önskvärt är att du har minst 3 år erfarenhet inom projektering av belysning samt att du är van att jobba i Autocad, Indesign, Photoshop och Excel m.m.

Du har erfarenhet av att driva såväl små som stora projekt och är van vid att ha en nära dialog med beställare, projektledare och arkitekter. Du är en drivande kraft i belysningsfrågor genom hela projektet.

Vi ser gärna att du är flexibel, engagerad och har ett stort intresse av vad som sker inom arkitektur och design.

Vill du veta mer kontakta jonas.lindahl@ljusrum.se.

– TJÄNSTEN ÄR TILLSATT –

Comments are closed.